Comunicate de presă

În cadrul conferinței mondiale, mormonii au fost îndemnați să fie o sursă a binelui

Credincioși din întreaga lume au participat la cea de-a 187-a Conferință Generală Bianuală a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă care a avut loc în datele de 23, 30 și 1 octombrie 2017. Mai mulți vorbitori i-au încurajat pe cei care au participat la conferință să fie o sursă a binelui.

Funeraliile vârstnicului Robert D. Hales anunțate

Funeraliile vârstnicului Robert D. Hales, membru al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vor avea loc în Tabernacolul din Piaţa Templului, vineri, 6 octombrie, 2017, de la ora 11:00 OVM (ora 20 ora României). Funeraliile vor fi deschise publicului larg, în vârstă de cel puţin 8 ani.

Vârstnicul Robert D. Hales a încetat din viață la vârsta de 85 de ani

Vârstnicul Robert D. Hales a decedat duminică la ora 21:15, ora României, la spital, la vârsta de 85 de ani, din cauze naturale. Dânsul i-a avut alături pe soția și membrii familiei sale în momentul în care a încetat din viață.

Schimbări în conducere anunțate la Conferința Generală din octombrie 2017

Președintele Henry B. Eyring, din Prima Președinție a anunțat următoarele schimbări în cadrul conducerii Bisericii la sesiunea de sâmbătă după-amiază a celei de a 187-a Conferințe Generale bianuale a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Apostolul Robert D. Hales în spital

Mormonii din Europa își iau din nou angajamentul de a-l urma pe Isus Hristos în cadrul conferinței mondiale

Aproximativ o jumătate de milion de membri ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Europa așteaptă cu nerăbdare conferința generală, care începe în data de 23 septembrie. Aceștia fac parte dintr-o înfrățire globală de aproape 16 milioane de sfinți ai zilelor din urmă, numiți deseori mormoni.

Biserica publică seria de videoclipuri „Cere de la Dumnezeu” în Europa

O serie de videoclipuri intitulată „Cere de la Dumnezeu” care îi inspiră pe oameni să găsească răspunsuri la cele mai grele întrebări ale vieții va fi publicată de către Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în Zona Europa.

Noua Președinție a Zonei Europa își începe slujirea

Începând cu data de 1 august 2017, vârstnicul Paul V. Johnson își va începe slujirea în calitate de președinte al Zonei Europa a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Vârstnicul Gary B. Sabin va sluji ca primul consilier și vârstnicul Massimo De Feo ca al doilea consilier. Noua Președinție a zonei a fost anunțată în luna mai.

Au început filmările pentru noile prezentări video ale Cărții lui Mormon

Povestirile din Cartea lui Mormon sunt aduse la viață într-o nouă serie de prezentări video produsă de Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Portugalia: Sfinți din zilele din urmă distribuie alimente victimelor incendiului

Voluntari din cadrul programului O mână de ajutor de la mormoni, prin LDS Charities, au organizat donarea de alimente, apă, îmbrăcăminte și scaune cu rotile victimelor recentelor incendii din Big Pedrogon, Portugalia.