Comunicate de presă

Conducător mormon împărtăşeşte nouă perspective noi din Noul Testament despre Hristos

Unul dintre conducătorii generali mormoni a invitat pedagogii Bisericii din întreaga lume să vadă pâinea şi peştele, cunoscutele simboluri din Noul Testament, într-un nou mod.

Tineri mormoni vorbesc cu apostoli la situl Primei Viziuni

Preşedintele Henry B. Eyring, prim consilier în Prima Preşedinţie şi vârstnicul Jeffrey R. Holland, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, au răspuns la întrebările tinerilor mormoni într-o transmisiune Face to Face (Faţă în faţă) în direct din upstate New York, sâmbătă, 4 martie 2017.

O punte între cei puternici şi cei slabi

Codul de ospitalitate găsit în Biblie ne face răspunzători până la cel mai mic dintre noi. Şi, din moment ce suntem toţi venetici într-o ţară străină, dacă ne împrietenim cu un străin putem descoperi „îngeri, fără să [ştim]”. Libertatea religioasă doar pentru unii nu reprezintă libertate religioasă pentru nimeni. Libertatea religioasă funcţionează ca o punte între oamenii din diferitele comunităţi religioase, rasiale, politice şi culturale.

Preşedintele Nelson întâlneşte conducători catolici şi guvernamentali în Mexic

Preşedintele Russell M. Nelson din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă s-a întâlnit cu mai mulţi conducători religioşi şi guvernamentali în Mexic.

Să ne amintim de Articolele de credinţă

Articolele de credinţă ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă au fost publicate pentru prima oară în data de 1 martie 1842, ca istorie a Bisericii, în ziarul Bisericii „Times and Seasons”.

Rezervări pentru casa deschisă a Templului Paris pot fi făcute acum

Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă ne informează că, începând de azi, publicul larg poate face rezervări pentru a participa la casa deschisă a Templului Paris, Franţa.

Templele Oakland California şi Washington D.C. vor fi renovate

Prima Preşedinţie a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a anunţat închiderea a două temple pentru renovări majore. Templul Oakland California va fi închis în februarie 2018, iar Templul Washington D.C. în martie 2018.

Biserica anunţă programul BYU – Pathway Worldwide

Prima Preşedinţie a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a anunţat înfiinţarea unei instituţii de învăţământ superior la nivel mondial, BYU – Pathway Worldwide (BYU-PW). Instituţia va fi responsabilă pentru toate programele oferite online de Sistemul Educaţional al Bisericii (SEB) prin care se obţin certificate şi diplome.

Biblioteca de istorie a familiei deschide centrul experienţelor descoperirii la Piaţa Templului

Există un nou loc la Piaţa Templului unde vizitatorii pot explora istoria familiilor lor. Biblioteca de istorie a familiei a deschis porţile centrului experienţelor descoperirii interactive, miercuri, 8 februarie 2017.

În căutarea unui cadru moral comun

Poate o societate cu opinii religioase, politice şi filozofice diverse să ajungă la un consens cu privire la principiile fundamentale despre bine şi rău, un cadru moral comun? Într-o măsură sau alta, aceasta este problema civilizaţiei şi, pentru a o rezolva, trebuie să trăim ajungând la o formă de consens. Solul de dedesubt determină ce creşte deasupra.