Comunicate de presă

Demnitatea vieții omenești

De la începutul său din pântece și până la ultima sa suflare, precum și în fiecare etapă intermediară, fiecare viață omenească este înzestrată cu demnitate, creată după harul chipului lui Dumnezeu.

Publicul este invitat să facă turul Templului Paris, Franța

Casa deschisă a Templului Paris, Frața, în timpul căreia toți doritorii vor putea vizita minunata construcție, începe sâmbătă 22 aprilie 2017.

Fiți buni și amabili, sfatul oferit de conducători în cadrul conferinței mondiale

În timpul celei de-a 187-a Conferițe Generale Bianuale, oficianții conducători ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă i-au încurajat pe credincioși să urmeze exemplul lui Isus Hristos fiind buni cu alții. Prima Președinție a anunțat schimbări în conducere și cinci noi temple.

Prima Președinție anunță o nouă Președinție generală a Societății de Alinare

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțată o nouă Președinție generală a Societății de Alinare și a reorganizat Președinția generală a Societății Primare în cadrul sesiunii de sâmbătă după-amiază a celei de-a 187-a Conferințe Generale Bianuale, în data de 1 aprilie 2017.

În această perioadă a Paștelui, să ne concentrăm asupra principiilor despre pace de la Cel numit Domn al Păcii

În perioada Paștelui, pentru al patrulea an consecutiv, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă îi încurajează pe membri și pe alții din întreaga lume să împărtășească mesaje pline de speranță despre Isus Hristos. În acest an, ne vom concentra asupra învățăturilor din Biblie care-L descriu pe Hristos ca fiind Domn al Păcii.

Membrii Bisericii se pregătesc pentru conferinţa mondială

În zilele de 25 martie şi 1-2 aprilie, membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă se adună în întreaga lume pentru a primi îndrumare din partea conducătorilor Bisericii.

Conferinţa Districtului Bucureşti prezidată de vârstnicul Sabin

În data de 11 şi 12 martie 2017, la capela Panduri, Bucureşti, a avut loc conferinţa bianuală a Districtului Bucureşti. Aceasta a fost prezidată de vârstnicul Gary B. Sabin, al doilea consilier în preşedinţia Zonei Europa. Membri din Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Iaşi, Bacău, Galaţi, Constanţa, Craiova, Piteşti şi Alexandria au venit la eveniment pentru a primi îndrumări spirituale şi a se bucura de ocazia de a revedea prieteni din Biserică.

Conducător mormon împărtăşeşte nouă perspective noi din Noul Testament despre Hristos

Unul dintre conducătorii generali mormoni a invitat pedagogii Bisericii din întreaga lume să vadă pâinea şi peştele, cunoscutele simboluri din Noul Testament, într-un nou mod.

Tineri mormoni vorbesc cu apostoli la situl Primei Viziuni

Preşedintele Henry B. Eyring, prim consilier în Prima Preşedinţie şi vârstnicul Jeffrey R. Holland, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, au răspuns la întrebările tinerilor mormoni într-o transmisiune Face to Face (Faţă în faţă) în direct din upstate New York, sâmbătă, 4 martie 2017.

O punte între cei puternici şi cei slabi

Codul de ospitalitate găsit în Biblie ne face răspunzători până la cel mai mic dintre noi. Şi, din moment ce suntem toţi venetici într-o ţară străină, dacă ne împrietenim cu un străin putem descoperi „îngeri, fără să [ştim]”. Libertatea religioasă doar pentru unii nu reprezintă libertate religioasă pentru nimeni. Libertatea religioasă funcţionează ca o punte între oamenii din diferitele comunităţi religioase, rasiale, politice şi culturale.