Comunicate de presă

Emisiunea săptămânală a corului va fi transmisă în direct în Europa pe paginile web ale Bisericii

Emisiunea săptămânală a Corului Tabernacolului Mormon, numită Muzică și cuvânt spiritual, poate fi urmărită în direct pe nouă dintre paginile web de țară oficiale ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, organizația care sponsorizează corul.

Acțiunea Bisericii din perioada Crăciunului, intitulată „Luminează lumea”, încurajează slujirea asemănătoare celei a lui Hristos

Membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă (mormonii) și prietenii lor din întreaga lume încurajează oamenii să se implice în ocaziile de slujire din perioada Crăciunului pentru a sărbători viața lui Isus Hristos. Acțiunea din perioada Crăciunului, intitulată „Luminează lumea”, va ajunge la un auditoriu din întreaga lume, începând de vineri, 24 noiembrie 2017, și se va desfășura până în ziua de Crăciun, 25 decembrie.

O conducătoare mormonă vorbește în cadrul conferinței Parlamentului European

Președinta generală a organizației femeilor din cadrul Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a luat cuvântul joi, 9 noiembrie 2017, în Parlamentul European de la Bruxelles. Sora Jean B. Bingham s-a adresat unei auditoriu format din erudiți și demnitari în cadrul conferinței „Femei în credință: o perspectivă a libertății religiei sau a credinței”. Evenimentul a fost găzduit de Anna Záborská, membră a Parlamentului European, în parteneriat cu Biroul pentru Uniunea Europeană al Bisericii.

Comunitățile religioase vor ajuta la modelarea viitorului Europei, a spus conducătorul mormon la întâlnirea Comisiei Europene

Bisericile și comunitățile religioase vor avea o influență profundă în modelarea viitorului Europei, a spus vârstnicul Massimo De Feo, membru al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă la întâlnirea anuală la nivel înalt a conducătorilor religioși.

Au început filmările la seria de videoclipuri „Mormonii din Europa”

Proiectul, numit „Mormonii din Europa”, este produs de Biserică și va prezenta povestiri personale despre modul în care membrii Bisericii au găsit sens în viața lor și au înfruntat cu credință provocările din viața lor

Vârstnicul M. Russell Ballard vizitează Europa

Vârstnicul M. Russell Ballard – membru al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli, care este a doua înaltă structură de conducere a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă – a vizitat, recent, mai multe țări europene.

În cadrul conferinței mondiale, mormonii au fost îndemnați să fie o sursă a binelui

Credincioși din întreaga lume au participat la cea de-a 187-a Conferință Generală Bianuală a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă care a avut loc în datele de 23, 30 și 1 octombrie 2017. Mai mulți vorbitori i-au încurajat pe cei care au participat la conferință să fie o sursă a binelui.

Funeraliile vârstnicului Robert D. Hales anunțate

Funeraliile vârstnicului Robert D. Hales, membru al Cvorumului celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vor avea loc în Tabernacolul din Piaţa Templului, vineri, 6 octombrie, 2017, de la ora 11:00 OVM (ora 20 ora României). Funeraliile vor fi deschise publicului larg, în vârstă de cel puţin 8 ani.

Vârstnicul Robert D. Hales a încetat din viață la vârsta de 85 de ani

Vârstnicul Robert D. Hales a decedat duminică la ora 21:15, ora României, la spital, la vârsta de 85 de ani, din cauze naturale. Dânsul i-a avut alături pe soția și membrii familiei sale în momentul în care a încetat din viață.

Schimbări în conducere anunțate la Conferința Generală din octombrie 2017

Președintele Henry B. Eyring, din Prima Președinție a anunțat următoarele schimbări în cadrul conducerii Bisericii la sesiunea de sâmbătă după-amiază a celei de a 187-a Conferințe Generale bianuale a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.