Comunicate de presă

Apărătorul libertăţii religioase primeşte un premiu

Recent, în Philadelphia, dr. Ganoune Diop, directorul general pentru Afaceri publice şi libertate religioasă al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, a primit premiul pentru libertate religioasă Thomas L. Kane din partea J. Reuben Clark Law Society (Universitatea Brigham Young).

Noua președintă a Societății de Alinare mormone vorbește la O.N.U.

Sora Jean B. Bingham, noua președintă generală a Societății de Alinare a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, a vorbit joi la Organizația Națiunilor Unite, în orașul New York, despre eforturile umanitare ale Bisericii, în cadrul unei discuții la masa rotundă, bazată pe credință, intitulată „Să ne concentrăm asupra credinței”. Sesiunea de informare anuală a fost sponsorizată de O.N.U. - Departamentul Informații Publice.

Demnitatea vieții omenești

De la începutul său din pântece și până la ultima sa suflare, precum și în fiecare etapă intermediară, fiecare viață omenească este înzestrată cu demnitate, creată după harul chipului lui Dumnezeu.

Publicul este invitat să facă turul Templului Paris, Franța

Casa deschisă a Templului Paris, Frața, în timpul căreia toți doritorii vor putea vizita minunata construcție, începe sâmbătă 22 aprilie 2017.

Fiți buni și amabili, sfatul oferit de conducători în cadrul conferinței mondiale

În timpul celei de-a 187-a Conferițe Generale Bianuale, oficianții conducători ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă i-au încurajat pe credincioși să urmeze exemplul lui Isus Hristos fiind buni cu alții. Prima Președinție a anunțat schimbări în conducere și cinci noi temple.

Prima Președinție anunță o nouă Președinție generală a Societății de Alinare

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțată o nouă Președinție generală a Societății de Alinare și a reorganizat Președinția generală a Societății Primare în cadrul sesiunii de sâmbătă după-amiază a celei de-a 187-a Conferințe Generale Bianuale, în data de 1 aprilie 2017.

În această perioadă a Paștelui, să ne concentrăm asupra principiilor despre pace de la Cel numit Domn al Păcii

În perioada Paștelui, pentru al patrulea an consecutiv, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă îi încurajează pe membri și pe alții din întreaga lume să împărtășească mesaje pline de speranță despre Isus Hristos. În acest an, ne vom concentra asupra învățăturilor din Biblie care-L descriu pe Hristos ca fiind Domn al Păcii.

Membrii Bisericii se pregătesc pentru conferinţa mondială

În zilele de 25 martie şi 1-2 aprilie, membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă se adună în întreaga lume pentru a primi îndrumare din partea conducătorilor Bisericii.

Conferinţa Districtului Bucureşti prezidată de vârstnicul Sabin

În data de 11 şi 12 martie 2017, la capela Panduri, Bucureşti, a avut loc conferinţa bianuală a Districtului Bucureşti. Aceasta a fost prezidată de vârstnicul Gary B. Sabin, al doilea consilier în preşedinţia Zonei Europa. Membri din Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Iaşi, Bacău, Galaţi, Constanţa, Craiova, Piteşti şi Alexandria au venit la eveniment pentru a primi îndrumări spirituale şi a se bucura de ocazia de a revedea prieteni din Biserică.

Conducător mormon împărtăşeşte nouă perspective noi din Noul Testament despre Hristos

Unul dintre conducătorii generali mormoni a invitat pedagogii Bisericii din întreaga lume să vadă pâinea şi peştele, cunoscutele simboluri din Noul Testament, într-un nou mod.