Comunicate de presă

Mormonii din Europa de Vest se unesc în cadrul transmisiunii internaționale

Ca și alți creștini, membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă se adună duminicile pentru a preaslăvi, a intona imnuri, a se ruga și a asculta predici. În ziua de duminică, 3 iunie 2018, mormonii din Europa de Vest se vor uni în cadrul unei transmisiuni internaționale și nu în cadrul adunărilor congregațiilor locale.

Opt noi autorități generale-Cei Șaptezeci au fost anunțate în cadrul Conferinței Generale din aprilie 2018

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțat chemările a opt autorități generale-Cei Șaptezeci și a 55 autorități de zonă-Cei Șaptezeci în timpul sesiunii de sâmbătă după-amiază din cadrul Conferinței Generale din aprilie 2018. Președintele Dallin H. Oaks, primul consilier în Prima Președinție, a făcut anunțul.

Nouă Președinție a Tinerelor Fete anunțată în cadrul Conferinței Generale din aprilie 2018

Nouă Președinție a Tinerelor Fete anunțată în cadrul Conferinței Generale din aprilie 2018.

Sfinții din zilele din urmă susțin noua Primă Președinție într-o adunare solemnă

Președintele Russell M. Nelson a fost susținut ca profet, văzător, revelator și președinte al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în cadrul unei adunări solemne a membrilor Bisericii din întreaga lume, în ziua sâmbătă, 31 martie 2018.

Publicul invitat să viziteze Templul Roma

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțat datele zilelor porților deschise și dedicării Templului Roma, Italia.

Mormonii organizează prima conferință mondială condusă de noul profet

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă va găzdui cea de-a 188-a Conferință Generală la sfârșitul săptămânii dinaintea sărbătorii Pascale. Aceasta va fi prima conferință condusă de profetul nou desemnat, Russell M. Nelson, după decesul recent al preaiubitului profet precedent, Thomas S. Monson.

Inițiativa mormonă de Paște ne duce cu gândul la faptul că Isus Hristos este „mereu lângă mine”

Vineri, 23 martie 2018, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Europa va lansa o campanie de Paște centrată pe Hristos. Se așteaptă ca inițiativa „Mereu lângă mine” să ajungă la milioane de oameni prin intermediul rețelelor de socializare, a felicitărilor și a site-urilor de Internet.

Planificați să cântați Messiah împreună cu Corul Tabernacolului Mormon!

Vineri, 23 martie 2018, în întreaga lume, grupuri din diferite comunități, formații muzicale și religioase, cât și persoane individuale în căminele lor vor folosi Internetul pentru a-și uni glasurile cu cele ale membrilor Corului Tabernacolului Mormon și Orchestra din Piața Templului pentru a cânta împreună Messiah.

Inițiativa mormonă urmărește promovarea viitoarei adunări transmise în întreaga lume

Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Europa a lansat miercuri, 14 martie 2018, o nouă inițiativă video pentru a oferi informații cu privire la următoarea Conferință Generală.

Femeile din Biserică

Femeile sfinte din zilele din urmă găsesc putere şi inspiraţie în identitatea lor: ele ştiu că sunt fiice ale lui Dumnezeu, cu un scop în viaţă şi ele încearcă să dezvolte atributele divinităţii – precum sfinţenia, înţelepciunea şi caritatea – în vieţile lor.