Comunicate de presă

Biserica anunță modificări privind misiunile

Biserica anunță modificarea limitelor teritoriale pentru 19 misiuni, precum și înființarea a cinci noi misiuni. După acest modificări numărul total al misiunilor va fi de 407.

Russell M. Nelson este noul președinte al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă

Russell M. Nelson este noul președinte al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Anunțul a fost făcut astăzi, 16 ianuarie, 2018 în orașul Salt Lake, Utah.

Succesiunea în cadrul președinției Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă

Succesiunea în cadrul președinției Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă

Planurile pentru funeraliile președintelui Thomas S. Monson anunțate

Funeraliile președintelui Thomas S. Monson, conducătorul Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vor avea loc în Centrul de Conferințe din Piaţa Templului, vineri, 12 ianuarie 2018, de la ora 12:00 OVM (ora 21 ora României).

Președintele Thomas S. Monson a decedat la vârsta de 90 de ani

Cu profundă tristețe, anunțăm faptul că Thomas S. Monson, președintele și profetul Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, a încetat din viață astăzi la ora 7:01 dimineața, ora României, acasă, din cauze naturale fiind în vârstă de 90 de ani.

Tribut președintelui Monson din partea Cvorumului celor Doisprezece Apostoli

Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a făcut următoarea declarație miercuri, 3 ianuarie 2018, despre președintele Thomas S. Monson

Președintele Eyring și președintele Uchtdorf își împărtășesc sentimentele legate de decesul președintelui Monson

Următoarea declarație a fost făcută de președintele Henry B Eyring și președintele Dieter F Uchtdorf. Dânșii au slujit în calitate de prim consilier, respectiv al doilea consilier ai președintelui Thomas S. Monson.

Emisiunea săptămânală a corului va fi transmisă în direct în Europa pe paginile web ale Bisericii

Emisiunea săptămânală a Corului Tabernacolului Mormon, numită Muzică și cuvânt spiritual, poate fi urmărită în direct pe nouă dintre paginile web de țară oficiale ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, organizația care sponsorizează corul.

Acțiunea Bisericii din perioada Crăciunului, intitulată „Luminează lumea”, încurajează slujirea asemănătoare celei a lui Hristos

Membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă (mormonii) și prietenii lor din întreaga lume încurajează oamenii să se implice în ocaziile de slujire din perioada Crăciunului pentru a sărbători viața lui Isus Hristos. Acțiunea din perioada Crăciunului, intitulată „Luminează lumea”, va ajunge la un auditoriu din întreaga lume, începând de vineri, 24 noiembrie 2017, și se va desfășura până în ziua de Crăciun, 25 decembrie.

O conducătoare mormonă vorbește în cadrul conferinței Parlamentului European

Președinta generală a organizației femeilor din cadrul Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a luat cuvântul joi, 9 noiembrie 2017, în Parlamentul European de la Bruxelles. Sora Jean B. Bingham s-a adresat unei auditoriu format din erudiți și demnitari în cadrul conferinței „Femei în credință: o perspectivă a libertății religiei sau a credinței”. Evenimentul a fost găzduit de Anna Záborská, membră a Parlamentului European, în parteneriat cu Biroul pentru Uniunea Europeană al Bisericii.