Comunicate de presă

Publicul este invitat să facă turul Templului Roma

ROMA— Publicul este invitat să facă turul primului templu al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Italia.

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a emis declarația de mai jos.

„Ori de câte ori Domnul a avut pe pământ un popor care să se supună cuvântului Său, acestuia i s-a poruncit să construiască temple."

Standarde actualizate cu privire la îmbrăcămintea surorilor misionare

Surorile misionare ale Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, din toate cele 407 misiuni din întreaga lume, au acum opțiunea de a purta pantaloni.

Dăruiește cum a dăruit Hristos – inițiativa de Crăciun „Luminează lumea” începe cu o zi de slujire

Membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă și prietenii lor din întreaga lume sunt invitați să participe, în data de 1 decembrie 2018, la o „zi de slujire în întreaga lume” pentru a începe campania de Crăciun „Luminează lumea” din acest an. Campania se va desfășura până în ziua de Crăciun, 25 decembrie.

Mesajul de Crăciun al Primei Preşedinţii

Prima Preşedinţie a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă a transmis mesajul de mai jos cu ocazia Crăciunului din anul 2018

Statuia îngerului Moroni este amplasată în vârful Templului Lisabona, Portugalia

LISABONA – În data de 19 noiembrie, Templul Lisabona, Portugalia, aflat în prezent în construcție, a primit o statuie a îngerului Moroni, semn că templul este aproape gata. Templul Lisabona va fi primul templu al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă din Portugalia.

Orașul Gdansk din Polonia este vizitat pentru prima oară de un apostol

Vârstnicul Dieter F. Uchtdorf, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, a avut ocazia deosebită să întreprindă o astfel de slujire pe parcursul a 11 zile, în luna septembrie, când dânsul a vizitat congregații din Polonia, Rusia, Germania și Marea Britanie.

Conferința Generală a sfinților din zilele din urmă se concentrează pe principiile creștine centrate asupra căminului

Pentru mai mult de 16 milioane de sfinți din zilele din urmă din lumea întreagă, Conferința Generală (6-7 octombrie, orașul Salt Lake, S.U.A.) a fost un moment pentru a-și reafirma dedicarea față de învățăturile lui Hristos.

Misiunea lui Esther

Sora Esther Fletcher, o tânără misionară care slujește în Olanda, a pregătit peste 2.000 de exemplare ale Cărții lui Mormon pe care le-a oferit misionarilor pentru simpatizanții lor.

Denumirea Bisericii

Denumirea oficială a Bisericii este Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Denumirea întreagă a fost dată, prin revelație de la Dumnezeu, lui Joseph Smith în anul 1838.