Comunicate de presă

Mormonii slujesc comunității rome din Slovacia

Mormonii cred că slujirea umanitară a altora este o manifestare și o parte importantă a devotamentului lor față de Salvator, Isus Hristos, care este cel mai măreț exemplu de slujire sinceră și altruistă a altora.

Tinerii mormoni renunță la rețelele de socializare timp de șapte zile

FRANKFURT – Tinerii mormoni din Zona Europa renunță la rețelele de socializare timp de șapte zile consecutive. Ei au răspuns invitației făcute de profetul Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, Russel M. Nelson.

O nouă abordare pentru a face față provocărilor muncii umanitare la nivel mondial

Adresându-se unui auditoriu la Royal Institute of International Affairs (Institutul Regal al Afacerilor Internaționale) (Chatham House) din Londra, Anglia, vârstnicul Jeffrey R. Holland, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, a cerut organizațiilor non-guvernamentale (ONG-urilor), guvernelor și grupurilor religioase să-și reorienteze eforturile pentru a răspunde crizelor personale şi familiale suferite de refugiați și persoanele strămutate forțat.

Vârstnicul Uchtdorf se întâlnește cu cancelarul german la Berlin

Vârstnicul Dieter F. Uchtdorf, din Cvorumul celor Doisprezece Apostoli al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, s-a întâlnit cu Angela Merkel, cancelarul german, în Germania, vineri, 6 iulie 2018.

Membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă slujesc ca voluntari la Cupa Mondială

Cupa Mondială a oferit membrilor ruși ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă (mormonii) ocazia să participe în calitate de voluntari la meciuri.

La sărbătoarea „Fiți unul”, un apel la optimism și depășirea prejudecăților

„Doar adevărata înțelegere a faptului că Dumnezeu este Tatăl nostru poate aduce o apreciere deplină a adevăratei unități dintre frați și a adevăratei unități dintre surori”, a declarat președintele Russell M. Nelson

Mormonii din Europa de Vest se unesc în cadrul transmisiunii internaționale

Ca și alți creștini, membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă se adună duminicile pentru a preaslăvi, a intona imnuri, a se ruga și a asculta predici. În ziua de duminică, 3 iunie 2018, mormonii din Europa de Vest se vor uni în cadrul unei transmisiuni internaționale și nu în cadrul adunărilor congregațiilor locale.

Opt noi autorități generale-Cei Șaptezeci au fost anunțate în cadrul Conferinței Generale din aprilie 2018

Prima Președinție a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a anunțat chemările a opt autorități generale-Cei Șaptezeci și a 55 autorități de zonă-Cei Șaptezeci în timpul sesiunii de sâmbătă după-amiază din cadrul Conferinței Generale din aprilie 2018. Președintele Dallin H. Oaks, primul consilier în Prima Președinție, a făcut anunțul.

Nouă Președinție a Tinerelor Fete anunțată în cadrul Conferinței Generale din aprilie 2018

Nouă Președinție a Tinerelor Fete anunțată în cadrul Conferinței Generale din aprilie 2018.

Sfinții din zilele din urmă susțin noua Primă Președinție într-o adunare solemnă

Președintele Russell M. Nelson a fost susținut ca profet, văzător, revelator și președinte al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în cadrul unei adunări solemne a membrilor Bisericii din întreaga lume, în ziua sâmbătă, 31 martie 2018.